In Egypte kun je een prima vakantie houden. Er zijn voldoende resorts te vinden die jou kunnen geven waar je naar op zoek bent. Zon, zee, en ontspanning. Om in Egypte te kun je vanaf verschillende vliegvelden vertrekken. Ook vanaf het grootste vliegveld in Nederland, vliegveld Schiphol in Amsterdam, kun je vliegen naar Egypte. Er zijn in Egypte verschillende populaire gebieden waar veel resorts en hotels te vinden zijn waar jij je prima kunt vermaken. De vliegtijd naar Egypte verschilt per vliegveld, omdat deze vliegvelden op verschillende plekken gevestigd zijn. Echter de liggen de meest populaire vliegvelden relatief dicht bij elkaar.

Vliegveld Hurghada en Sharm el Sheikh

Voor mensen die op vakantie naar Egypte gaan voor een mooie all-inclusive vakantie, vliegen vaak op de vliegvelden Hurghada en Sharm el Sheikh. In deze regio’s vind je namelijk de meeste all-inclusive resorts. De vliegtijd naar Hurghada en Sharm el Sheikh is vanaf Schiphol ongeveer 5 uur en 45 minuten. Deze vluchten naar Egypte kun je op verschillende manieren boeken. Je kunt online losse vliegtickets boeken naar Egypte en ook het verblijf los boeken, een compleet pakket afnemen bij een reisorganisatie kan ook.

Goed om rekening mee te houden

Als je een reis naar Egypte boekt dan is het aan te raden om met een aantal zaken rekening te houden. Zo heb je een visum nodig om Egypte in te komen. Dit kan soms een lastig en lang proces zijn, maar als je de reis via een goede reisorganisatie boekt, dan nemen zij bijna het hele proces uit handen. Een ander punt om rekening mee te houden is de valuta in Egypte. Uiteraard betalen ze in dat land niet met de Euro zoals we dat hier doen, maar met de Egyptische Pond. In Nederland kun je eenvoudig bij een wisselkantoor euro’s omwisselen voor deze valuta, maar ook ter plekken op het vliegveld is dit mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *